Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2024 Sea-Doo GTX 170/230 

2024 Sea-Doo GTX 170/230 

2 minute
2024 Sea-Doo GTX 170/230 

Sea-Doo GTX este construit sa ofere mai mult decat o simpla plimbare pe apa! Asigura mixul perfect de confort, performanta si distractie, astfel incat va fi greu sa gasesti un motiv pentru care sa revii la tarm odata urcat la bordul acestui skijet Sea-Doo de ultima ora din gama touring.

Spatios si distractiv de pilotat, modelul GTX disponibil CU 3 optiuni de motoare Rotax livreaza caracteristici de confort si accesibilitate care contureaza o experienta memorabila cu fiecare iesire pe mare sau pe lac. Variantele de motorizare iti permit sa optezi pentru un combo de putere si eficienta potrivit planurilor tale. Toate motoarele – 1630 ACE cu 170 CP, 230 CP sau 300 CP – vin echipate cu tehnologia Advanced Combustion Efficiency (ACE), furnizand fiabilitate, performanta si economie de consum.

 

Carena ST3 este stabila si previzibila. Reprezinta reperul in ceea ce priveste manevrabilitatea si stabilitatea la pilotarea pe ape nelinistite, precum si la nivel de performanta offshore. Permite, totodata, o imbarcare facila si asigura spatiu suficient pentru a va misca pe punte in deplina incredere.

Un alt avantaj distinctiv al modelului GTX din familia de PWC-uri BRP Sea-Doo il constituie platforma de inot mai larga, servind pentru mai mult spatiu utilizabil. O platforma configurabila, care depaseste conventiile si ofera confort superior. Potrivita pentru plaja, pregatire in vederea practicarii de sporturi nautice si reimbarcare. Include sistemul de accesorii LinQ pentru versatilitate greu de egalat.

Pachetul Tech iti permite sa fii in permanenta conectat! Display complet color 7.8 inch cu o vizibilitate incredibila si un nou nivel de functionalitate. Bluetooth, USB si integrare aplicatii smartphone pentru muzica, vreme, navigatie si multe altele. Optional, este disponibil sistemul complet integrat si rezistent la apa de 100W BRP Bluetooth Audio Premium.

Alte caracteristici: iBR (Intelligent Brake and Reverse), spatiu de stocare frontal (96L) cu acces direct din pozitie de sezut, plus compartiment rezistent la apa cu port USB integrat, sistem iDF – Intelligent Debris Free Pump, Variable Trim System (VTS) pentru o manevrabilitate fin tunata, sa Ergolock. Toate modelele de skijeturi GTX (170, 230, 300) ofera capacitate de transport de 3 persoane.