Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 ATV CFMOTO CFORCE 625/625 TOURING

2025 ATV CFMOTO CFORCE 625/625 TOURING

2 minute
2025 ATV CFMOTO CFORCE 625/625 TOURING

Axat pe cresterea puterii, CFMOTO ofera un motor revizuit 580cc racit cu lichid 4 valve 1 cilindru pentru modelul CFORCE 625. Livrarea puterii ramane lina, previzibila si puternica, acum cu un output mai mare pentru intreaga banda de putere. Noul ECU si acceleratia electronica asigura un cuplu augmentat pe toata gama de turatii, facand posibila, de asemenea, echiparea lui CFORCE 625 cu moduri de putere duale, pentru a veni in intampinarea nevoilor utilitare. EPS-ul, discurile de frana complet hidraulice, suspensia cu brat dublu tip A continua sa ofere o plimbare lina si performanta agila.

Versiunea camo a acestui ATV CFMOTO din categoria midsize weste special echipata cu jante negre din aliaj, ideale pentru activitati de vanatoare. CFORCE 625 vine in variante cu un loc si cu doua locuri.

Scheme de culoare disponibile: Nebula Black, Velocity Grey, Hunter Green, Twilight Blue, TrueTimber Camo.

Versiunea CFORCE 625 TOURING OVERLAND se inspira de la varful de lance CFORCE 1000 OVERLAND si este o platforma de fabrica, pregatita pentru aventura 4×4 care va duce riderul si un pasager catre destinatia dorita, indiferent de dificultatea terenului. Ansamblul cu parbriz este integrat. Spatiul de stocare masiv 90 litri poate gazdui doua casti open-face si o casca full-face (integrala). Bumperele fata si spate, care protejeaza luminile LED, sunt oferite standard. Scutul de protectie este realizat din aluminiu, vine standard si are grosimea de 5mm. Protectie completa a partilor de jos si frontale ale ATV-ului. Singurul lucru care va ramane de facut este sa va aventurati in outdoor pentru a investi in amintiri memorabile! Doua optiuni de culoare: Granite Ridge, VSX Midnight Camo.