Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 BRP Sea-Doo Lineup

2025 BRP Sea-Doo Lineup

2 minute
2025 BRP Sea-Doo Lineup

Lineup-ul de ambarcatiuni personale BRP Sea-Doo aduce o abordare fresh pentru sezonul 2025, venind in intampinarea cerintelor tuturor pasionatilor de sporturi nautice si distractie pe apa cu modele diversificate, de la skijeturile FishPro special concepute pentru pescarii profesionisti si amatori pana la modelele Rec Lite, Performance, Touring si Adventure.

Gama Sea-Doo FishPro 2025 va aduce mai aproape de actiune si include coolere, suporturi pentru undite, dispozitive Garmin pentru a gasi peste mai repede si multe altele.
FishPro Apex este un skijet Sea-Doo complet nou, cu caracteristici specializate in vederea pescuitului, un model exclusiv care domina clasa din care face parte.

FishPro Scout este un model potrivit pentru pescarii ocazionali cu un stil activ, oferind amestecul ideal de pescuit accesibil si distractie in familie sau cu prietenii.

FishPro Sport ofera combinatia perfecta de entuziasm, versatilitate si pasiune, totul intr-un singur pachet. Skijetul potrivit pentru a explora locatii pe apa imposibil de atins cu ambarcatiuni traditionale.

FishPro Trophy este skijetul la care viseaza fanaticii pescuitului, un model avansat destinat celor dispusi sa petreaca chiar si zile intregi pe apa.

Skijeturile din seria Rec Lite propun un mod foarte accesibil de a incepe viata pe apa. Spark si Spark Trixx dau startul distractiei pe mare sau pe lac. Sea-Doo Spark se adreseaza cu predilectie incepatorilor, in timp ce versiunea Spark Trixx este gandita pentru cascadorii si spectacol pe apa. Ultimul model permite si pilotarea stand-up.

Cu featuri inspirate de curse, skijeturile Performance se caracterizeaza prin tehnologie avansata si confort la explorarea off-shore. Fiecare model Performance ofera optiuni de motoare Rotax dinamice pentru a adauga o doza extra de adrenalina. Din aceasta gama fac parte: Sea-Doo GTR, GTR-X, RXP-X si RXT-X.

Modelele Recreation – GTI si GTI SE – reprezinta modalitatea perfecta pentru ca intreaga echipa sa se bucure de distractie pe apa. Aisgura multiple solutii de depozitare si pot fi accesorizate cu usurinta pentru sporturi nautice si pilotare de lunga durata.

Sea-Doo GTX si GTX Limited fac parte din linia de skijeturi Touring si va permit sa va largiti orizonturile. Ambarcatiunile personale din gama Touring ofera stabilitate de top in industrie combinata cu confort si accesibilitate. Un cruiser adventure cu capacitate de transport de 2-3 rideri.

Wake si Wake Pro completeaza lineup-ul Sea-Doo 2025 si sunt special construite pentru sporturi nautice. Aceste skijeturi de ultima ora sunt echipate cu rack de bord, stalpi ski, dashboard modern.