Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 Husqvarna TE 125

2025 Husqvarna TE 125

2 minute
2025 Husqvarna TE 125

Husqvarna TE 125 este complet reproiectat pentru sezonul 2025. Conceput pentru pilotii tineri si ambitiosi, acest vehicul pe doua roti de ultima ora beneficiaza de numeroase din partile regasite pe modelele dovedite de capacitate mai mare in 2 timpi, inclusiv de inovatia TBI (Throttle Body Injection) si Comutator de selectie a hartilor. Pachetul lui TE 125 subliniaza o revenire dinamica in seria Enduro a brandului suedez, adaugand o cutie cu 6 viteze, suspensie WP XACT, sistem de franare si ambreiaj Brembo.

Componentele dovedite Brembo sunt noi pentru toate modelele din lineup pentru a imbunatati atat performanta, cat si fiabilitatea. Revizuiri adiacente vin sub forma unor noi grafici de inspiratie suedeza, plus un brat oscilant actualizat pentru a creste durabilitatea.

Toate modelele in 2 timpi (TE 125, TE 150, TE 250 si TE 300) sunt usoare si foarte capabile pentru riding si curse enduro. Permit o mentenanta facila, o pilotare usoara, precum si o calitate exceptionala a constructiei. Lineup-ul este gandit pentru a concura la nivel inalt.

Pentru riderii care prefera modelele enduro in 4 timpi, sunt disponibile FE 250, FE 350, FE 450 si FE 501. Fiecare vehicul vine asamblat cu tehnologie avansata si sisteme electronice, inclusiv Traction Control si Quickshifter.

Riderii Enduro isi pot pune potentialul in valoare optand pentru produse din Colectia de Echipamente Offroad Functionale. Gama extinsa de echipamente de riding si imbracamintea waterproof ofera o solutie pentru cei care doresc sa concureze fara compromisuri de la confort, chiar si in zilele lungi pe traseele de dirt.

Pentru fiecare motocicleta Husqvarna din lineup-ul Enduro 2025, este acum disponibila o selectie orientata catre competitie de Accesorii Tehnice. Fiecare componenta este conceputa sa imbunatateasca puterea sau durabilitatea fiecarui model pentru a asigura performanta maxima.