Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 KTM EXC CHAMPIONS EDITION rezerva o pozitie in top!

2025 KTM EXC CHAMPIONS EDITION rezerva o pozitie in top!

2 minute
2025 KTM EXC CHAMPIONS EDITION rezerva o pozitie in top!

Gama KTM EXC Champions Edition celebreaza suprematia KTM in Campionatele Mondiale FIM Hard Enduro si EnduroGP.

In 1974, pilotul de curse motocross, Gennadij Moiseev a castigat primul Campionat Mondial 250cc pentru producatorul austriac, dand startul la ce avea sa devina o poveste motorsports de succes, fara paralel. In 1990, KTM a cucerit primul Campionat Mondial Enduro vreodata cu Paul Edmondson si Peter Hansson. Astazi, dupa peste 50 de ani si 340 de titluri mondiale mai tarziu, KTM prezinta CHAMPIONS EDITION pentru a onora trecutul si pentru a-si dezvalui campionii.

Kitul grafic RED BULL KTM FACTORY RACING este elementul care diferentiaza KTM EXC CHAMPIONS EDITION de restul seriei KTM Enduro, plasandu-se intre KTM EXC standard si modelele KTM EXC SIX DAYS.

KTM EXC CHAMPIONS EDITION dispune de acelasi pachet de parti dovedit in curse ca restul arsenalului KTM Enduro, la care adauga urmatoarele:

Grafica RED BULL KTM FACTORY RACING
Cadru portocaliu
Set protectii pentru cadru
Manere ODI LOCK-ON, gri
Sa ORANGE FACTORY RACING
Comutator de selectie harti
Disc semiflotant frana fata
Pinion spate SUPERSPROX STEALTH
Scut de protectie
Ventilator pentru radiator
Anvelope MICHELIN ENDURO.

Lineup-ul 2025 KTM EXC CHAMPIONS EDITION include mai multe modele, printre care KTM 250 EXC CHAMPION EDITION si KTM 300 EXC CHAMPION EDITION care conduc in padocurile de 2 timpi.

Pe scena de motoare in 4 timpi, pozitia de top este ocupata de KTM 250 EXC-F CHAMPION EDITION, KTM 350 EXC-F CHAMPION EDITION, KTM 450 EXC-F CHAMPION EDITION si KTM 500 EXC-F CHAMPION EDITION.

Cine este mai potrivit sa dezvaluie noile modele intr-un cadru de competitie decat trei dintre cei mai renumiti raceri KTM? De doua ori campion mondial la enduro, Johnny Aubert se va indrepta spre Galicia, Spania in octombrie anul acesta pentru a concura la emblematicul FIM International Six Days Enduro (ISDE). Francezului i se va alatura Chris Birch, starul hard enduro si de trei ori castigator al Roof of Africa -, precum si invingatorul de la Red Bull Erzbergrodeo (si tatal lui Mani) Andreas Lettenbichler. Impreuna, cele trei legende ale enduro-ului vor concura la clasa Club Team in cadrul ISDE ca echipa KTM ALL STAR TEAM. Toti vor pilota motociclete KTM model EXC CHAMPIONS EDITION.

Gama 2025 KTM EXC CHAMPIONS EDITION urmeaza sa iasa de pe linia de productie din Mattighofen in septembrie si va ajunge la dealerii autorizati KTM incepand cu octombrie.