Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 KTM EXC SIX DAYS Lineup

2025 KTM EXC SIX DAYS Lineup

1 minut
2025 KTM EXC SIX DAYS Lineup

Gama 2025 KTM EXC SIX DAYS ataca in forta traseele dirt pline de obstacole! Beneficiaza de aceleasi revizuiri 95% precum linia KTM EXC si introduce o serie de imbunatatiri.

Cadrul portocaliu lucios inconfundabil, suspensia 48 mm WP si grafica 6DAYS distinctiva diferentiaza aceste motociclete KTM de tip enduro de modelele de baza EXC. Adaugati setarile rafinate pentru amortizoarele spate, un ghidaj lant optimizat si o noua rola pentru rezervorul de combustibil. Toate modelele KTM EXC SIX DAYS dispun de parti exclusive.

Colectia KTM PowerParts a fost gandita pentru pilotare si racing la cel mai inalt nivel si utilizeaza materiale derivate din lumea curselor off-road, precum fibra de carbon, titan, procedee de anodizare pentru o rezistenta superioara.

Colectia de echipamente pentru rideri KTM POWERWEAR a fost conceputa si dezvoltata pentru a oferi siguranta ca orice pilot KTM beneficiaza de cele mai inalte nivele de performanta, protectie si mobilitate fara sacrificiul trendurilor in termeni de design, respirand atitudinea READY TO RACE.