Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 Polaris RZR PRO R

2025 Polaris RZR PRO R

3 minute
2025 Polaris RZR PRO R

Campion al desertului cu performanta dovedita in curse. RZR Pro R este cel mai puternic side-by-side, capabil sa furnizeze 225 cai putere. Vehiculul are o latime de 74-inch si vine echipat cu suspensia semiactiva DYNAMIX DV.

RZR – #1 SPORT SIDE-BY-SIDE BRAND

SSV-urile din gama 2025 RZR PRO R ofera putere absoluta, stabilitate maxima si o cursa a suspensiei utilizabila de 29 inch pentru control suprem pe teren plin de obstacole.

Pentru sezonul 2025, constructorul american introduce un nou model, sub forma editiei limitate 2025 RZR Pro R Factory-Armored Limited Edition. Cu protectie Pro Armor, sistem de iluminare RIGID si un stil indraznet, aceasta versiune RZR Pro R sfideaza provocarile traseelor prin dune. Seria mai include variantele Sport si Ultimate.

Stil care inspira incredere. Cu un look exterior elevat, modelele de SSV-uri Polaris din gama RZR Pro R impun respect de la prima vedere. Silueta atletica, zvelta si accentele indraznete atrag privirea si, cel mai important, contribuie la un plus de confort, rezistenta si control.

Sistemul de iluminat emblematic RZR Fang Lighting revine, deosebindu-se prin designul ascutit si animatia dinamica sus-jos care atrag atentia si exprima o atitudine agresiva.

In termeni de protectie, exista usi solide care mentin la distanta elementele – praful, apa, pietrele etc. Riderul si pasagerul se bucura de confort, putandu-se concentra asupra traseului intr-un vehicul 4×4 de neoprit in off road.

RZR Pro R se distinge printr-un interior rafinat, proiectat cu atentie pentru a asigura confort sporit si accesibilitate. Controalele sunt usor de gestionat, la indemana. In plus, deflectoarele radiatorului cabinei ajuta la gestionarea fluxului de aer, reducand temperatura din interior. Alte caracteristici: scaune incalzite, ventilatie, noi puncte de atasare a centurilor de siguranta.

Modelele de side-by-side-uri RZR Pro R sunt campioane in zonele desertice, beneficiind de componente dovedite de racing. Modurile de pilotare selectabile permit adaptarea tractiunii in functie de necesitati si preferinte. Motorul ProStar Fury 2.0 natural aspirat 4 cilindri ii permite riderului sa impinga limitele. Cureaua puternica si ambreiajul supradimensionat se descurca fara probleme in conditii dificile, in zone pline de obstacole cum ar fi prin dune de nisip, reducand uzura si asigurand performanta maxima. Daca aceasta bestie poate face fata brutalelor competitii Baja 1000 si DAKAR Rally, cu siguranta va domina in fiecare iesire de weekend.

Latimea 74-inch contribuie la stabilitate maxima, in timp ce suspensia MaxLink cu o cursa utilizabila de 29 inch devoreaza terenul de parcurs chiar si atunci cand sunt inevitabile sariturile. Control total in orice conditii.

Tehnologie avansata. Conectivitate de ultima ora, sunet fara precedent. Mai mult potential in off road.

Suspensia semiactiva DYNAMIX DV adapteaza automat amortizoarele la teren, livrand emotie si adrenalina nonstop, alaturi de un control de nivel urmator.

Modelele Polaris RZR Pro R permit personalizarea cu multiple accesorii: upgrade-uri audio Rockford Fosgate, bumper pe fata cu profil jos, anvelope Pro Armor Sand 16XT 32-inch (pachetul pentru dune); bara de iluminat cu RIGID 32-inch Combo LED, bumper fata cu profil jos, solutii stocare in zona usilor, suport pivotant pentru anvelopa de rezerva (pachetul pentru desert).