Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 Sea-Doo FishPro Apex

2025 Sea-Doo FishPro Apex

2 minute
2025 Sea-Doo FishPro Apex

2025 Sea-Doo FishPro Apex, o ambarcatiune personala de top in clasa 

FishPro Apex este un skijet exclusiv, avansat tehnologic si cu caracteristici special gandite pentru a veni in ajutorul pescarilor profesionisti si amatori. Dispune de mai multe suporturi pentru undite, un dispozitiv Garmin Fish Finder mai mare, plus Quick-Connect Livewell pe puntea din spate. Acest skijet Sea-Doo se descurca cu brio in orice situatie pe apa. Modelul este alimentat de un motor solid Rotax 1630 ACE capabil sa genereze 300 CP si vine echipat cu amortizor hidraulic de directie si un parbriz touring.

Motorul Rotax 1630 ACE – 300 ridica performanta, oferind acceleratie de top si eficienta inalta pentru a furniza o zi plina de distractie.

Carena lui Sea-Doo FishPro Apex 300 2025 este stabila, previzibila. Platforma ST3 reprezinta reperul cand vine vorba de manevrabilitate, stabilitate si performanta offshore in conditii dificile pe apa, precum si suficient spatiu pentru a va misca pe punte.

Sistemul iDF Intelligent Debris Free Pump permite riderilor sa curete admisiile fara a se uda, prin simpla apasare a unui buton.

Sistem BRP Audio Premium pentru muzica, display color 7.8″ si port USB. Toate functiile la care ai putea visa.

O experienta deosebita: dispozitiv 9-inch Garmin FishFinder, sa Swivel 360-grade, caracteristici orientate catre pescuit.

Ancorare cu acces facil.

Extensie pe puntea din spate cu sistem de accesorizare LinQ – adauga 11 inch (290mm) in spatele ambarcatiunii, oferind un plus de spatiu pentru imbarcare si pescuit, in timp ce contribuie la stabilitate crescuta pentru momentele de relaxare sau la transportul unei incarcaturi complete.

Compartiment stocare cu acces direct pe fata – echipamentele sunt usor de accesat chiar si din pozitie de sezut datorita spatiului de depozitare de capacitate 96 litri. Nu trebuie decat sa ridicati ghidonul pentru a accesa toate accesoriile esentiale. Compartimentul rezistent la apa cu port USB integrat permite incarcarea dispozitivelor.