Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO a introdus scuterul 150SC

CFMOTO a introdus scuterul 150SC

2 minute
CFMOTO a introdus scuterul 150SC

CFMOTO 150SC – un scuter dinamic, stilat si compact; ofera eficienta excelenta, featuri avansate si o plimbare confortabila.

CFMOTO adauga vastului sau portofoliu de vehicule pe doua roti modelul 150SC. Acest scuter este destinat navetei urbane si escapadelor de weekend.

Motorizare de incredere: motor racit cu lichid, 4 timpi SOHC, monocilindru, 2 valve, pe injectie, cuplat la o cutie CVT moderna. Sistemul de injectie BOSCH a fost optimizat pentru a imbunatati eficienta, cu un consum de combustibil de numai 2.5-2.7L per 100 km.

Far frontal si stop cu LED. Partea din fata ascutita se potriveste farurilor LED separate stanga/dreapta si contureaza o atitudine sportiva. Cadrul scurt al placutei pe spate este conectat cu lumina de semnalizare cu design curgator, si cu codita LED care poate fi recunoscuta usor.

Spatiu de depozitare amplu. Compartimentul de stocare de sub sa poate gazdui o casca 3/4 si ofera capacitate de 30L. In partea stanga din fata a acestui scuter CFMOTO se gaseste o cutie magnetica 2.5L in interiorul careia sunt porturi tip A si C.

Pornire fara cheie. Sistemul face posibila pornirea motorului cu o cheie smart atunci cand va aflati aproape de scuter.

Sistem STOP & START. Sistemul opreste in mod automat motorul cand vehiculul stationeaza la semafor sau este oprit pentru a reduce risipa de benzina, contribuind la o economie de combustibil excelenta.

ABS doua canale. Pentru performanta de stopare eficienta, 150SC vine echipat cu un disc 230mm pe fata si pe spate, cu ABS standard pentru o franare lina in conditii mai putin ideale.

Traction Control. Sistemul electronic de control al tractiunii previne roata pe spate de la a pierde din tractiune cand senzorii detecteaza orice alunecare. Un avans tehnologic care ii permite riderului sa fie increzator si sa se bucure de un plus de siguranta pe suprafetele mai putin ferme.

Display TFT multifunctional. Afisajul 5-inch TFT si dotarea optionala cu T-BOX permit interconectarea vehicul-telefon, ofera functii precum upgrade-uri OTA, MotoPlay, securitate si antifurt, vizualizare in timp real a informatiilor despre vehicul prin aplicatia CFMOTO RIDE etc.

Sunt disponibile schemele de culoare: Solar Silver / Gem Black / Storm Grey / Space Silver.