Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV Can-Am Outlander PRO 2024

ATV Can-Am Outlander PRO 2024

2 minute
ATV Can-Am Outlander PRO 2024

Outlander PRO este un ATV deosebit de capabil si un partener 4×4 de teren de incredere. Datorita dotarilor cuprinzatoare, motorizarii Rotax de ultima ora si componentelor premium, modelele seriei PRO nu va vor abandona pe drumuri offroad dificile. Caracteristicile-cheie ale lui Outlander PRO consta in echiparea cu motor monocilindru, racit cu lichid, Rotax ACE (Advanced Combustion Efficiency), cu faruri LED, suspensie calibrata pentru activitate utilitara cu treapta Extra Low, diferential frontal Visco-Lok, bumper frontal premium, scut de protectie complet si bumper spate. Gama PRO din familia de ATV-uri Bombardier este completata de modelele PRO XU si PRO HUNTING EDITION.

Unul din atuurile lui Outlander PRO se refera la mentenanta redusa. Toate echipamentele din dotare sunt de ultima generatie. In termeni de motorizare, riderii au la dispozitie optiunile de motor HD5 si HD7, capacitate 650 cc, pe injectie EFI. Varianta HD5 produce maximum 40 CP, iar versiunea HD7 dezvolta 50 CP. Motorul este cuplat la o cutie CVT calibrata pentru sarcini de munca Extra low L / H / N / R / P. Tractiune selectabila 2WD / 4WD cu diferential frontal autoblocabil Visco-Lok†.

La nivel de sasiu, Outlander PRO detine suspensii cu brat dublu tip A, amortizoare Twin tube, cursa 248 mm pe fata si 260 mm pe spate.

Pachetul include jante 12 inch din otel si anvelope cu 6 straturi 26 x 8/10 x 12 inch.

Puterea de stopare este asigurata de franele pe discuri hidraulice 214 mm. Alte caracteristici: garda la sol 305 mm, capacitate de stocare 34 L, capacitate de remorcare 830 kg, rezervor 19.5 L, sa de inaltime 980 mm, rack-uri fata 54.4 kg si spate 109 kg. La toate acestea, adaugati displayul digital 4.5 inch, sistem antifurt cu cheie mecanica, faruri si stopuri LED, ghidon standard, bara spate, bara premium pe fata si scut complet.