Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 Can-Am Renegade impinge limitele la maxim

2025 Can-Am Renegade impinge limitele la maxim

2 minute
2025 Can-Am Renegade impinge limitele la maxim

Povestea Can-Am Renegade incepe cu doborarea limitelor. Cea mai puternica familie de ATV-uri sport imbina performanta de curse dovedita si protectia pentru a domina cele mai dure terenuri. Fiecare vehicul Bombardier este construit la standarde inalte. De la parti pana la finisaje, toate modelele de ATV-uri Can-Am sunt gandite sa ofere durabilitate crescuta. Mai mult timp in sa si mai putin timp petrecut in garaj!

Putere maxima. Cele mai solide motoare Rotax. Can-Am Renegade 2025 detine tehnologie de varf in industrie la nivelul motorizarii.

Cu 91 CP, Renegade 1000R sunt cele mai puternice ATV-uri de pe piata, pregatite sa atace orice traseu offroad. Renegade este disponibil si in versiune Rotax 650 cu 62 CP de top in clasa.

Manevrabilitate superioara. Amortizoare FOX de ultima ora. Renegade X xc 1000R si X mr 1000R sunt echipate cu amortizoare FOX 1.5 PODIUM ajustabile in preincarcare si calibrate pentru un raspuns mai previzibil la limita de tractiune, precum si pentru manevrabilitate sporita pe teren accidentat cu denivelari extreme, atat la pilotarea cu viteza inalta, cat si la viteza redusa.

Intelligent Throttle Control (iTC) asigura un raspuns prompt si control mai bun pentru Renegade si motorul sau Rotax. Prin modurile Standard, ECO si Sport, acceleratia iTC throttle-by-wire contribuie la o livrare lina a puterii in off-road.

 

Setup inovator la nivel de sasiu. Suspensie cu brat dublu arcuit tip A pe fata.
Cel mai semnificativ upgrade pentru Renegade consta in bratele in A arcuite frontale, bara si anvelopele revizuite pentru garda la sol imbunatatita. Renegade va duce la destinatie, oferind aderenta si manevrabilitate de varf.

Agil si rapid. Renegade X xc 1000R se deplaseaza cu putere si manevrabilitate incredibila. Dispune de lumini LED integrate si un nou combo de culoare: Catalyst Grey & Orange Crush.