Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 Can-Am Maverick X3

2025 Can-Am Maverick X3

2 minute
2025 Can-Am Maverick X3

Maverick X3 i-a adus constructorului canadian podiumul la Dakar 6 ani consecutiv. Este timpul sa preiei conducerea! Exploreaza, piloteaza si aventureaza-te in off-road alaturi de un vehicul 4×4 de inalta performanta si pregatit sa invinga orice obstacol.

Motor 3 cilindri, 200 CP Rotax ACE Turbo RR. Cu acceleratie mai puternica, SSV-ul Maverick X3 isi propulseaza riderul mereu cu un pas inaintea concurentei.

Smart-lok standard. Diferentialul frontal Smart Lok este standard, iar aderenta si controlul ii vor multumi pe cei mai exigenti piloti. Smart-Lok este cel mai avansat diferential frontal off-road. Este complet blocabil din mers, cu patru moduri automatice controlate electronic care intotdeauna ofera tractiune maxima in toate conditiile.

Amortizoare de curse dovedite. Manevrabilitate de nivel urmator. Construit cu cele mai bune componente. Pentru performanta revolutionara, Can-Am a lucrat cu FOX pentru a dezvolta suspensiile semi-active Smart-Shox pentru Maverick X3.
Fiecare SSV Can-Am din gama Maverick X3 este tunat sa impresioneze cu amortizoarele ajustable Piggyback cu caracteristici ca reglarea compresiei. vehiculele 4×4 de teren din seria Maverick X3 sunt gandite pentru orice teren si stil de riding.

Caracteristici-cheie:

Brat dublu arcuit tip A / TTX.
Toate modelele cu latimea 72 inch beneficiaza de un design de inspiratie Trophy-Truck la nivel de suspensii. Modelele X rc si X mr dispun de brate duble in A pentru garda la sol maxima.

Ambreiaj pDrive – performanta, incredere si confort.

Rezistenta este putere. Cadru consolidat si protectie brat in A. Motoarele de top si riderii pasionati asteapta platforme puternice. Sasiul ultra-eficient si usor este deosebit de rezistent, indiferent de stilul de pilotare. Nu vorbim despre pietris, ci despre a strabate kilometri intregi de dune si zone stancoase.

La capitolul anvelope si jante, fiecare pachet Maverick X3 primeste un setup unic, de la anvelope pregatite pentru noroi 30 inch ITP Cryptid pana la legendarele anvelope 32 inch Maxxis Carnivore cu jante beadlock.

Cockpit Ergo-lok. Pe marginea inovatiei. Cabina avansata si protectie avansata. Cockpitul a fost proiectat pentru confort de zi cu zi, oferind controale pozitionate eficient, plus scaune ajustabile in 4 moduri si centuri in 4 puncte.

Pentru raspuns instant si de incredere, plus o performanta all-terrain excelenta, Maverick X3 utilizeaza cea mai recenta tehnologie QRS-X CVT cu flux de aer inalt si tratament acustic.

Magnetou 850W.

Gama variata de accesorii (lumini Led, trolii, solutii de depozitare etc.).