Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO 450CL-C BOBBER

CFMOTO 450CL-C BOBBER

2 minute
CFMOTO 450CL-C BOBBER

450CL-C BOBBER se remarca prin fuziunea detaliilor cu stilul clasic, combinand designul de bobber autentic cu spiritul de libertate. Look-ul rafinat al acestei motociclete CFMOTO ofera un omagiu modelelor old-school, iar tehnologia avansata permite o experienta de pilotare la ultimele standarde. Fiabilitatea modelului 450cc paveaza drumul catre calatorii lipsite de griji!

Saua de o singura persoana, rezervorul subtire, farurile rotunde, evacuarea dubla si triunghiul unic cu riderul confera motocicletei un aspect vintage si atitudine agresiva, transformand acest model intr-o emblema stilata. Sunt disponibile doua scheme de culoare: Ivory White, Nebula Black.

Look-ul lui 450CL-C BOBBER captiveaza prin alura retro. Motocicleta se bazeaza pe aceeasi platforma ca a variantei clasice 450CL-C. Saua solo de inaltime 715 mm este realizata dintr-o singura piesa din aluminiu turnat, reducand greutatea, iar husa este din piele cu textura Pinstripe retro. Vehiculul are o greutate de 177 kg.

Cu putere maxima de 43.6 CP si un motor calibrat atent pentru un output cu performanta sportiva si cuplu la viteze joase, CFMOTO 450CL-C BOBBER da o noua definitie performantei pentru bobbere de dimensiuni mici. Plimbarea e pe cat de lina, pe atat de controlata, asigurand riderul ca vibratiile nu vor strica placerea calatoriei. Ingineria moderna este prezenta prin inovatia Gates Belt Drive cu rol in transferul eficient al puterii, in timp ce emana un aer sofisticat.

Esapamentul lui 450CL-C BOBBER produce o nota distinctiva in armonie cu fiecare rasucire de acceleratie. Sistemul de evacuare este infrumusetat cu vopsea rafinata.

CFMOTO 450CL-C BOBBER ofera un echilibru intre confort si stil.

Echipata cu furca inversata Φ37 pe fata, motocicleta 450CL-C BOBBER abordeaza orice drum cu incredere. Monodiscul Ø320mm cu 4 etriere radiale pe fata si discul Ø220 mm pe spate livreaza putere de stopare excelenta. Dispune standard de ABS si TCS.

La capitolul inteligenta, 450CL-C BOBBER este inovator prin faptul ca vine inzestrat cu un display rotund curbat TFT 3.6 inch in stil retro cu memento-uri integrate pentru schimbarea vitezei si stingere. Dotarea optionala cu T-box permite conectivitatea vehicul-telefon, oferind functii ca upgrade-uri OTA, MotoPlay, securitate si caracteristici antifurt, inregistrari de rute si vizualizarea in timp real a informatiilor despre motocicleta via aplicatia CFMOTO RIDE.