Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATV CFMOTO CFORCE 1000 TOURING

ATV CFMOTO CFORCE 1000 TOURING

2 minute
ATV CFMOTO CFORCE 1000 TOURING

CFORCE 1000 TOURING ofera mai mult decat performanta, aducand echilibrul ideal intre putere, precizie si confort. Nu este doar despre utilizarea fortei brutei, ci si despre pilotare in deplina incredere.

Motor V-Twin cu output inalt. Cu o performanta imbunatatita, puterea motorului a crescut la 90 CP. Optimizarile includ o chiulasa mai solida, o admisie mai mare si valve de evacuare mai mari, alaturi de arbori cu came fin tunati pentru eficienta maxima. Motorul este calibrat EFI.

Grilajul hexagonal este insotit de lumini LED de inalta intensitate, reflectand ADN-ul CFORCE si linia sculptata unica. Latimea mai mare indica suprematia si permite echiparea cu anvelope mai masive.

Sasiul a fost imbunatatit. Bratele duble tip A pe fata si suspensia spate contribuie la performanta si la o plimbare lina, cu o crestere a cursei suspensiei de 35% si in combinatie cu o raza de intoarcere cu 17% mai stransa. Amortizorul piggyback retunat ofera in continuare asistenta pentru o plimbare lina si confortabila pe o larga varietate de terenuri.

Multiple moduri de putere: Sport, Normal, Work.
Modul Sport – raspuns agresiv al acceleratiei. Deblocheaza 100% puterea vehiculului.
Modul Normal – raspuns linear al acceleratiei. EChilibrat si usor de controlat. Potrivit pentru majoritatea scenariilor.
Modul Work – curba lina de putere. Faciliteaza ducerea la bun sfarsit a sarcinilor utilitare zilnice.

Capacitate de remorcare de top. CFORCE 1000 TOURING este o unealta puternica si eficienta pentru munca, acest ATV CFMOTO fiind capabil sa transporte o incarcatura impresionanta de 820 kg (1808lb).

Tehnologie: trei moduri EPS, acceleratie electronica, asistenta electronica la coborarea in panta.

Instrumentar avansat: display 7-inch TFT; optional – ecran touch 8 inch MMI cu conectivitate CarPlay; lumini LED de inalta intensitate cu output maxim 43000cd.

ATV-ul CFMOTO CFORCE 1000 TOURING a fost supus unor teste riguroase. Modelul 1000cc a fost testat in curse dure in Europa si pe trasee cu dune, in conditii de temperaturi inalte in desert pentru a asigura performanta si durabilitate.