Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATVROM Buzau si Iasi, doua zile pline de motoare, prieteni si comunitate!

ATVROM Buzau si Iasi, doua zile pline de motoare, prieteni si comunitate!

3 minute
ATVROM Buzau si Iasi, doua zile pline de motoare, prieteni si comunitate!

Vineri si sambata am deschis portile noilor noastre showroom-uri din Buzau si Iasi, iar comunitatea de rideri ne-a aratat inca o data cat de unita si pasionata este! Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, indiferent de vremea capricioasa, si care au transformat aceste zile in momente speciale.

 

PRIETENI VECHI SI NOI LA  ATVROM Buzau

Vineri, 13 septembrie, la Posta Calnau, ne-am intalnit cu prieteni vechi si noi, toti curiosi sa descopere noul nostru showroom. Cu un spatiu generos de 600 mp, am creat un loc dedicat riderilor de toate nivelurile. Desi showroom-ul nu poate gazdui toate produsele disponibile pe site, va reamintim ca magazinul nostru online este deschis 24/7, gata sa primeasca comenzile voastre in orice moment. Showroomul nu e doar un loc de cumparaturi, ne dorim sa fie un loc in care sa ne vedem, sa schimbam idei, sa ne povestim aventurile sau sa ne oprim pentru o cafea.
Pe langa zona de expunere, service-ul detine si un service pregatit complet pentru reviziile obligatorii, reparatii, sau pur si simplu cu sfaturi si raspunsuri la intrebari. Showroom-ul nostru este deschis tuturor, un loc pentru comunitate si prietenie.
Am petrecut cateva ore bune, cu reduceri speciale la echipamente si accesorii, iar tombola a adus un plus de bucurie, prietenii nostri avand sansa sa castige si doua vouchere a cate 1000 de lei. Daca nu ai reusit sa ajungi la deschidere, de astazi magazinul nostru este decchis intre orele 9:00 si 18:00 si te asteapta cu o gama larga de produse si oferte, mereu la dispozitia ta!

 

 

 

AVENTURA PE PLOAIE, LA IASI

Deschiderea oficiala de la Iasi, de sambata, a fost de-a dreptul speciala. Chiar si cu o ploaie torentiala, riderii si-au facut aparitia la noul nostru showroom, demonstrand ca nimic nu poate opri o comunitate atat de pasionata. Showroom-ul nu se dezice de celelalte existente in tara, are 380 mp parter plus etaj, unde riderii pot gasi toate brandurile cu care i-am obisnuit atat de atv si moto, cat si de echipamente si accesorii. Service-ul ii asteapta si aici pe toti cu toate dotarile necesare pentru a face unitatile voastre gata de noi provocari.

Ce a facut ziua si mai interesanta? Showroom-ul nostru a fost si unul dintre checkpointurile competitiei Iasi Poker Run, iar fiecare rider a tras o carte pentru mana sa de poker, adaugand un strop de noroc la adrenalina.
La Iasi, am continuat traditia cu muzica buna, gustari si povesti care s-au intins ore intregi. Tombola a oferit si aici sansa de a castiga un voucher de 1000 de lei, iar discounturile substantiale la echipamente si accesorii i-au facut sa uite de vremea de afara.

 

ATVRom, UN LOC PENTRU COMUNITATE

De acum, showroom-urile noastre din Buzau, Iasi si din intreaga tara sunt deschise oricui vrea sa faca parte din aceasta mare familie de pasionati. Nu e nevoie sa vii doar pentru a cumpara ceva. Daca ai o poveste de impartasit, o idee de eveniment sau pur si simplu vrei sa iei o pauza in drumurile tale, esti binevenit. In plus, incepem seria de evenimente speciale, dar te poti programa in fiecare zi la drive test pentru a experimenta cele mai noi vehicule. Suntem mereu atenti la cerintele voastre si asteptam sugestii si propuneri pentru a imbunatati experienta pe care o oferim. Vrem ca fiecare showroom ATVRom sa devina un loc al prieteniei si al pasiunii pentru motoare.
Multumim inca o data pentru sustinere si abia asteptam sa ne revedem la urmatoarele evenimente!