Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Husqvarna Mobility a prezentat lineup-ul de modele Heritage 2025

Husqvarna Mobility a prezentat lineup-ul de modele Heritage 2025

3 minute
Husqvarna Mobility a prezentat lineup-ul de modele Heritage 2025

Husqvarna Mobility a dezvaluit lineup-ul in editie limitata de modele Heritage pentru sezonul 2025. Dezvoltat pe platforme dovedite din punct de vedere tehnic ale motocicletelor enduro si motocross selectate, fiecare model in editie limitata se distinge printr-o schema de culoare atractiva, diferentiindu-se de modelele standard offroad ale brandului.

Toate cele zece motociclete Husqvarna – patru motocross si sase enduro – sunt vehicule in editie Limited care dispun de carcase albastre pentru radiatoare in mod exclusiv in gama, precum si de o husa pentru sa aderenta potrivita. Finisajul suprem il reprezinta, fara indoiala, grafica indrazneata inspirata de mostenirea suedeza a brandului.

Gama Heritage livreaza performanta offroad fara rival si include modele in 2 si 4 timpi. Fiecare vine echipat cu avansuri tehnice de ultima ora si componente premium pentru a va asigura ca veti beneficia de o experienta de riding fara egal pe traseu sau pe circuitul de curse.

Toate modelele motocross in 2 timpi din seria standard 2025 sunt incluse in lineup-ul Heritage. TC 125, TC 150, TC 250 si TC 300 sunt imbunatatite cu o schema de culoare speciala, oferind riderilor multiple optiuni cand vine vorba de a alege un vehicul motocross high-performance. Toate cele patru motociclete sunt construite in jurul unui sasiu agil si echipate cu suspensie WP XACT, injectie electronica, un Comutator de Selectie a Hartilor pentru o livrare a puterii personalizata.

Cu sase modele enduro in gama Heritage, pasionatii sportului au la dispozitie o selectie variata de modele in 2 si 4 timpi din care pot alege. Modelele in 2 timpi TE 250 si TE 300 ofera riderilor care prefera un stil de pilotare hard enduro. Modelele in 4 timpi FE 250, FE 350, FE 450 si FE 501 completeaza lineup-ul. Fiecare motocicleta are o greutate usoara pentru a domina cele mai dure terenuri si dispune de motoare de top in clasa, electronica avansata si un sasiu care asigura manevrabilitate exceptionala pentru a furniza performanta enduro pura.

Caracteristici tehnice principale

Grafica distinctiva exclusiva gamei Heritage
Carcase de radiator albastre si husa pentru sa albastra pentru un look unic
Sasiul agil ofera flexiune imbunatatita si agilitate la viraje
Suporturile de motor de pe modelele FC ofera un nivel calculat de flexiune a sasiului
Putere de top in clasa
Comutator de selectie harti multifunctional – ofera doua harti de motor si gazduieste butoanele pentru a activa Quickshifter, Traction si Launch Control pe toate modelele in 4 timpi
Constructia subcadrului hibrida aluminiu-poliamida ofera o rigiditate special calculata si durabilitate extinsa
Ambreiaj hidraulic si sisteme de franare Brembo high-performance
Ghidon ProTaper de calitate premium si manere ODI
Pornire electrica pe toate modelele, alimentata de o baterie usoara Li-Ion 2.0 Ah.