Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  2025 Polaris Sportsman XP 1000 – performanta fara limite

2025 Polaris Sportsman XP 1000 – performanta fara limite

2 minute
2025 Polaris Sportsman XP 1000 – performanta fara limite

Putere de neoprit. Suspensii si manevrabilitate legendare pentru confort in orice conditii de traseu. In afara modelului de baza, gama include doua variante atractive pentru pasionatii de ATV-uri si pilotare sportiva, Sportsman XP 1000 Ultimate si Hunt Edition, care reprezinta optiuni potrivite in cazul in care performanta 4×4 extrema este un must.

Caracteristici-cheie ATV Sportsman XP 1000 2025:

motor ProStar 90 CP
Multi-Select Electronic Power Steering (EPS)
faruri LED complete
troliu Polaris HD de capacitate 1587 kg
Plow Mode exclusiv in industrie
spatiu de stocare integrat; rack-uri
brate duble arcuite tip A
bumpere fata si spate pentru protectie extra pe traseele pline de obstacole
jante aluminiu 14 inch si anvelope 27-inch Duro.

Manevrabil si versatil, modelul Sportsman XP 1000 din familia de ATV-uri Polaris aduce si avantajul unui raport deosebit pret versus calitate, intrucat vine echipat din fabrica cu dotari extra pentru a se ridica la nivelul asteparilor riderilor ambitiosi in cautarea unui vehicul 4×4 de teren care nu face compromisuri.

Display 7-inch. Alimentat de RIDE COMMAND (sistemul de off-road mapping original). Cu featuri unice, compatibilitate cu manusi tactile, cu peste un milion de kilometri de trasee verificate. Optiunea RIDE COMMAND+ imbunatateste experienta de riding datorita tehnologiei conectate si este disponibila gratuit pentru pana la trei ani. Accesoriul este standard pe versiunea Sportsman XP 1000 Ultimate.

Posibilitati de accesorizare. Pachetul de accesorii ATV pentru Trail Riding cuprinde brushguard pe fata Ultimate Series, troliu Polaris Pro HD 1587 kg, cutie stocare pe spate, jante si anvelope Pro Armor. Pachetul Landowner include troliu Polaris HD 1134 kg, brushguard frontal, anvelope si jante Pro Armor, afisaj 7-inch cu RIDE COMMAND.