Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATVRom a castigat Cupa Sigurantei Rutiere!

ATVRom a castigat Cupa Sigurantei Rutiere!

2 minute
ATVRom a castigat Cupa Sigurantei Rutiere!

ATVRom nu doar ca a fost un nume cunoscut in lumea powersport-ului, dar si-a facut simtita prezenta si pe terenul de fotbal, formand o echipa de minifotbal care deja a inceput sa isi treaca in palmares cateva rezultate notabile. Cea mai recenta victorie? Castigarea Cupei Sigurantei Rutiere, competitie desfasurata la Clubul Ilie Nastase & Ciprian Marica, joi si vineri.

Evenimentul a adus laolalta echipe din diverse structuri ale fortelor de ordine, dar si din sectorul privat, intr-o atmosfera dominata de fair play si spirit de echipa. Dupa doua zile de fotbal intens si plin de adrenalina, Cupa Sigurantei Rutiere s-a incheiat cu succes. Inscrise in competitie au fost 4 echipe ale structurilor de Politie si Jandarmerie (Brigada Rutiera Bucuresti, Brigada Rutiera 2, Serviciul Rutier Ilfov si Jandarmeria Bucuresti) si 4 echipe de la partenerii competitiei (ATVRom, Pirelli/Racebox, Gets Bet, Genesis).

Pe parcursul turneului, fiecare echipa a demonstrat nu doar abilitati sportive deosebite, dar si dorinta de a lega noi prietenii si de a se bucura de fiecare moment al competitiei. Desi s-a jucat cu determinare si pasiune, scopul principal a fost sa celebram prietenia si colaborarea dintre toate structurile implicate.
Echipa ATVRom a demonstrat din nou ca, indiferent de sport sau competitie, se daruieste complet si lupta pentru cele mai bune rezultate. Pentru noi, sportul nu este doar o activitate fizica este un stil de viata. De la fotbal la competitiile off-road si on-road, siguranta si performanta sunt mereu prioritare. Incercam pe cat posibil sa mentinem aceste valori atat pe terenul de fotbal, cat si in tot ceea ce facem.

ATVRom multumeste pentru aceasta oportunitate de a participa si de a contribui la o competitie atat de bine organizata. Ne cerem scuze, totusi, daca am pus un pic mai multa tensiune si adrenalina in joc decat ne-am propus, dar asa suntem noi: venim mereu cu surplus de energie si pasiune, fie pe teren, fie pe drumurile de aventura.
Multumim echipei noastre pentru trofeu! Felicitari tuturor echipelor si organizatorilor pentru efort si implicare!