Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Adopta un scuter CFMOTO 150SC!

Adopta un scuter CFMOTO 150SC!

2 minute
Adopta un scuter CFMOTO 150SC!

CFMOTO 150SC este un scuter de capacitate mica, dar cu atitudine dinamica, cu look stilat si compact; modelul ofera eficienta excelenta, caracteristici tehnice inalte si va facilita la fiecare iesire o plimbare confortabila.

Brandul chinez a adaugat recent vastului sau portofoliu de vehicule pe doua roti modelul 150SC. Acest scuter este potrivit pentru deplasarea de zi cu zi prin aglomeratia urbana, precum si pentru escapade de weekend.

Din punct de vedere al motorizarii, se remarca echiparea cu  un motor racit cu lichid, 4 timpi SOHC, 1 cilindru, 2 valve, pe injectie, cuplat la o cutie CVT moderna. Sistemul de injectie BOSCH a fost actualizat pentru a imbunatati eficienta, cu un consum de combustibil de doar 2,5-2,7 litri la 100 km.

La nivel de iluminare, se remarca dotarea cu un far frontal si stop cu LED. Partea din fata ascutita se potriveste farurilor LED separate stanga/dreapta si contureaza o atitudine sportiva. Cadrul scurt al placutei pe spate este conectat cu lumina de semnalizare cu design curgator, si cu codita LED care poate fi recunoscuta usor.

Spatiu de stocare amplu. Compartimentul de depozitare de sub sa poate gazdui o casca 3/4 si ofera capacitate de 30L. In partea stanga din fata acestui scuter CFMOTO se gaseste o cutie magnetica 2.5L in interiorul careia sunt porturi tip A si C.

Pornire fara cheie. Sistemul face posibila pornirea motorului cu o cheie smart atunci cand va aflati aproape de scuter.

Sistem STOP & START. Sistemul opreste in mod automat motorul cand vehiculul stationeaza la semafor sau este oprit pentru a reduce risipa de benzina, contribuind la o economie de combustibil excelenta.

Sistem ABS cu doua canale. Pentru performanta de stopare eficienta, 150SC vine echipat cu un disc 230mm pe fata si pe spate, cu ABS standard pentru o franare lina in conditii mai putin ideale.

Controlul tractiunii – Traction Control. Sistemul electronic de control al tractiunii previne roata pe spate de la a pierde din tractiune cand senzorii detecteaza orice alunecare. Un avans tehnologic care ii permite riderului sa fie increzator si sa se bucure de un plus de siguranta pe suprafetele mai putin ferme.

Afisaj TFT multifunctional. Afisajul 5-inch TFT si dotarea optionala cu T-BOX permit interconectarea vehicul-telefon, ofera functii precum upgrade-uri OTA, MotoPlay, securitate si antifurt, vizualizare in timp real a informatiilor despre vehicul prin aplicatia CFMOTO RIDE etc.

Optiuni de culoare disponibile: Solar Silver / Gem Black / Storm Grey / Space Silver.