Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATVROM Buzau isi deschide portile

ATVROM Buzau isi deschide portile

1 minut
ATVROM Buzau isi deschide portile

Pe 13 septembrie, ATVROM isi lanseaza noul showroom si invita toti iubitorii de motoare, enduro si offroad sa se alature pentru o zi plina de adrenalina si surprize. Locatia? Posta Calnau, DN85 Nr. 82 – locul unde aventura incepe.

Acest nou showroom nu e doar un magazin. E un spatiu creat pentru toti cei care traiesc pentru senzatiile tari si libertatea drumurilor neumblate. Cu cele mai noi unitati, echipamente si accesorii, showroom-ul devine un loc de intalnire pentru cei care prefera adrenalina in locul rutinei si natura in locul aglomeratiei. Mai mult, aici vor gasi un service complet echipat pentru tot ”tratamentul” de care vehiculul are nevoie dupa o tura de offroad.

La deschiderea oficiala, pe 13 septembrie, de la ora 17.00, va asteapta cateva ore de vorba cu prietenii vechi si noi, cu consilierii nostri, dar si niste gustari rapide pentru rideri si cateva surprize pe care le vei descoperi doar la fata locului. Evenimentele pentru comunitate nu se vor opri aici – urmeaza o serie de intalniri si aventuri organizate special pentru pasionati.

Te invitam sa vii si sa descoperi cum putem impinge limitele impreuna. Este startul unei noi povesti pe roti, iar tu esti invitat sa fii parte din ea!