Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ATVRom si RACE THE VIBE, weekend plin de adrenalina la Valcea

ATVRom si RACE THE VIBE, weekend plin de adrenalina la Valcea

1 minut
ATVRom si RACE THE VIBE, weekend plin de adrenalina la Valcea

RACE THE VIBE a revenit in forta cu a doua editie, iar localitatea Nicolae Balcescu a fost punctul de atractie pentru toti iubitorii de motoare si viteza.
In ciuda vremii capricioase, sute de participanti si spectatori s-au adunat pentru a trai impreuna adrenalina curselor intr-un cadru bine organizat si, cel mai important, legal.
Sambata a fost despre vibratiile motoarelor si sunetul specific al esapamentelor care au animat atmosfera. Pasionatii de motociclete si masini, veniti din toate colturile tarii, au simtit aceeasi energie, fiorul curselor si bucuria de a impartasi momente unice.
Duminica, ziua a doua de concurs a adus soare, public si mai numeros si o atmosfera plina de actiune. Motoarele au turat la maxim, iar show-ul a continuat intr-un ritm alert, oferind privitorilor un spectacol de neuitat.

ATVRom a fost prezent si de aceasta data, ca partener si sponsor al evenimentului, sustinand comunitatea pasionatilor de viteza si motoare. Participarea unui public atat de numeros a facut acest weekend sa fie unul memorabil, plin de energie si distractie pentru toti cei prezenti.