Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  KTM lanseaza gama de biciclete pentru copii KTM SX-E 2023

KTM lanseaza gama de biciclete pentru copii KTM SX-E 2023

4 minute
KTM lanseaza gama de biciclete pentru copii KTM SX-E 2023

Stabilind bazele pentru tinerii rideri care doresc sa treaca la urmatorul nivel READY TO RACE, gama de biciclete electrice KTM SX-E ofera o platforma entry-level perfecta.

Lineup-ul de biciclete 2023 KTM SX-E permite pilotilor juniori sa descopere o experienta de riding cu totul noua de la o varsta timpurie, cu trei modele care reprezinta platformele ideale pentru ca acestia sa isi dezvolte aptitudinile. Gama de biciclete KTM SX-E este alimentata de baterii si ofera o operare aproape silentioasa pentru utilizare indoor si outdoor, aducand putere selectabila pentru o folosire sigura.

KTM SX-E 1.12 
Bicicleta electrica KTM SX-E 1.12 este proiectata pentru a-i primi pe tinerii cu putina sau fara experienta de riding. Cu o greutate sub 7,7 kg, ofera un pachet usor de gestionat atat pentru rideri, cat si pentru parinti, fiind usor de incarcat si descarcat, precum si de ridicat in cazul unei rasturnari.
Acest lucru, impreuna cu o inaltime a scaunului de 330 mm si un cadru din aluminiu sudat TIG, roti din compozit de 12 inchi cu anvelope pneumatice si capacitatea de a fi impins si deplasat intr-un mod fara putere, ofera punctul de plecare ideal pentru gasirea echilibrului.

Modelul KTM SX-E 1.12 este alimentat de o baterie litiu-ion de 20V, 2Ah cu deconectare rapida de calitate industriala, permitand o autonomie de 30 pana la 60 de minute, cu un timp de incarcare la fel de rapid. KTM SX-E 1.12 poate fi comutat la energie electrica cu trei moduri de alimentare.
In modul Training, viteza este limitata la numai 8 km/ora, cu cu pasi treptati de acolo pana la o limita de viteza maxima de 14 km/h in modul Avansat.

Pe masura ce isi dezvolta abilitatile, tinerii rideri vor deveni mai increzatori in saua lui KTM SX-E 1.12, obisnuindu-se cu coordonarea mana-ochi, controlul acceleratiei si echilibrul.

KTM SX-E 1.16
Bicicleta KTM SX-E 1.16 dispune de un motor fara perii de mare putere, cu putere si cuplu imbunatatite la nivel scazut. Modelul este ideal pentru riderii cu varsta cuprinsa intre patru si opt ani, cu o greutate de pana la 35 kg.

KTM SX-E 1.16 este alimentat de o baterie litiu-ion de 20V, 4Ah cu deconectare rapida, de calitate industriala, cu trei moduri de alimentare si se caracterizeaza printr-o limita de viteza maxima de 20 km/ora in modul Avansat cu raportul de transmisie stoc. Cu o greutate de doar 9 kg, cu o inaltime a scaunului de 431 mm si roti compozite de 16 inchi cu cauciucuri pneumatice, KTM SX-E 1.16 constituie un pas usor de gestionat de la modelul KTM SX-E 1.12, permitand o pilotare mai agresiva pe terenuri mai variate. In plus, bateriile pot fi schimbate rapid si usor in timp ce se reincarca pentru o durata prelungita de calatorie.

KTM SX-E 1.20
Bicicleta KTM SX-E 1.20 dispune de un motor 36V fara perii si permite pilotarea cu viteza mai crescuta pe terenuri mai dificile. Ofera viteza de top de 32 km/ora, dispune de furci fata MANITOU J-UNIT cu o cursa de 80mm, un cadru din aluminiu complet cu tuburi cu forma particulara si se comporta ca un mini-crosser mai mare. Saua are inaltimea de 584 mm.
Rotile din nailon de 20” cu rulmenti etansati, anvelopele pneumatice INNOVA si franele cu disc hidraulice Hayes Dominion A2 de jur imprejur, 60 mm in fata si 140 mm in spate, completeaza pachetul acestei biciclete electrice pentru copii de la KTM.

Cantarind sub 15 kg cu tot cu baterie, KTM SX-E 1.20 este o bicicleta KTM pentru copii ideala pentru tinerii cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani si pana la 52 kg, cu trei moduri de alimentare disponibile pentru a se potrivi cel mai bine nivelurilor acestora de calificare.

KTM SX-E 1.20 poate fi pilotat in modul Antrenament cu o viteza maxima limitata la 16 km/h, pana la 24 km/h in modul Mediu sau Standard sau in modul de putere maxima la 32 km/h. Durata de rulare depinde de modul de putere activat si de tipul de teren parcurs, cu posibilitati intre 30 si 60 de minute pentru o durata de incarcare de trei ore.

Gama de biciclete electrice KTM SX-E ofera o oportunitate unica tinerilor rideri de a impartasi pasiunea pentru doua roti, in timp ce stapanesc echilibrul si controlul acceleratiei, pregatindu-se sa treaca pe platforme mai mari si sa devina campionii de maine, luand exemplu de la profesionistii curselor, cum ar fi Jeffrey Herlings.