Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO U10 PRO si U10 PRO HIGHLAND

CFMOTO U10 PRO si U10 PRO HIGHLAND

2 minute
CFMOTO U10 PRO si U10 PRO HIGHLAND

U10 PRO si U10 PRO HIGHLAND redefinesc ce inseamna UTV de capacitate mare de nivel de top, inaugurand un capitol nou pentru seria UFORCE. Mai puternice, mai capabile si avansate decat predecesoarele lor, aceste modele dispun de inovatii tehnologice si un interior mai silentios, un design exterior elevat si o lista cuprinzatoare de caracteristici standard gandite pentru munca si recreatie.
Varianta HIGHLAND este alegerea perfecta pentru cei care utilizeaza vehiculul pentru agrement indiferent de vreme, in timp ce modelul de baza U10 PRO ofera performanta impresionanta.

Motorul cu 3 cilindri 998cc din dotarea lui U10 PRO produce 90 cai putere si un cuplu de varf de 94.5Nm. Vine cuplat la transmisia CFMOTO CVT si este combinat cu asistenta la pilotare – control la coborarea in panta, moduri de putere, sistemul exclusiv VVT (Variable-Valve-timin) pentru a creste cuplul la turatii joase si pentru a asigura continuitate performantei motorului.

Performanta avansata pe drumurile dificile offroad. Noul side-by-side CFMOTO ofera o garda la sol de 330mm pentru a depasi concurenta si vine echipat cu anvelope 29-inch pentru control si stabilitate exceptionala. Suspensia fin tunata contribuie la confortul in timpul riding-ului, indiferent de obstacole.

Capacitate de transport superioara si performanta de remorcare – cu o abilitate de a remorca pana la 1134 kg, acest vehicul CFMOTO devine o veritabila unealta pentru sarcini heavy-duty. In plus, beneficiaza de o bena rabatabila cu o capacitate impresionanta de 454 kg.

Ghidonul ajustabil 41° si scaunul reglabil pentru rider contribuie la o experienta de pilotare confortabila.

E-operare intuitiva: buton start-stop ca la vehiculele electrice; schimbator electric (P-R-N-H-L), comutator electric / tractiune selectabila 2WD/4WD/4WD lock; control electric pentru bena la rabatare.

Inovatie: ecran touch 8-inch MMI cu display cu contrast inalt, pachet Audio, upgrade OTA.

Cabina premium complet inchisa pentru varianta HIGHLAND. Dotari: parbriz reglabil electric cu stergator; parbriz spate din sticla de tip ‘trucker’ slider; sistem HVAC – incalzire si aer conditionat.

Culori: Bordeaux Red, TT Camo, Forest Green.