Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CUPA SIGURANTEI RUTIERE

CUPA SIGURANTEI RUTIERE

2 minute
CUPA SIGURANTEI RUTIERE

Echipa ATVROM participa la Cupa Sigurantei Rutiere!

O competitie amicala dedicata prieteniei, miscarii si socializarii, Cupa Sigurantei Rutiere promite o experienta dinamica si relaxanta pentru toti participantii. Evenimentul va reuni 8 echipe, formate din structurile Politiei si Jandarmeriei, alaturi de parteneri din industrie, inclusiv ATVRom, Pirelli/Racebox, Gets Bet si Genesis.

Competitia va incepe joi, pe 3 octombrie, cu meciuri in formatul clasic de minifotbal, avand fiecare echipa cate 5 jucatori de camp si un portar. Echipele au fost impartite in doua grupe echilibrate, care vor include atat structuri de ordine publica, cat si parteneri, oferind un echilibru in jocuri. Fiecare echipa va disputa 3 meciuri in grupe, iar in functie de clasament, vom vedea cine ajunge in semifinale si, mai apoi, in Finala Mare.

Joi vor avea loc meciuri in grupe (fiecare echipa va juca 3 meciuri a cate doua reprize de 15 minute).

Iar vineri, 4 octombrie vor avea loc Semifinale si meciuri de clasament, culminand cu Finala Mare.

Premii vor fi pentru toti! Toate echipele vor fi rasplatite cu trofee, iar primele 3 locuri vor primi si medalii. In plus, cei mai buni vor fi onorati cu premii speciale pentru cel mai bun jucator si cel mai bun portar al competitiei.

Cupa Sigurantei Rutiere nu este doar despre competitie, ci despre crearea de noi legaturi si relaxare prin sport. La final, cu totii vom pleca acasa cu noi prieteni, amintiri placute si cupe in mana!

Hai sa sustinem echipa ATVROM in aceasta competitie plina de energie si fair-play!