Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Editia speciala ‘LIMITLESS’ si 7 decade de spirit Ready To Race 

Editia speciala ‘LIMITLESS’ si 7 decade de spirit Ready To Race 

2 minute
Editia speciala ‘LIMITLESS’ si 7 decade de spirit Ready To Race 

Revista aniversara unica si speciala de 70 de ani, intitulata ‘LIMITLESS’ este deja disponibila spre achizitie din 15 august la dealerii KTM autorizati, precum si online. Publicatia de profil „sapa” adanc in istoria, cursele, modelele, impact si personalitati din universul KTM Orange. In engleza si germana, printat si digitalizat, cu peste 200 de pagini, aproape 30 articole, sute de fotografii si standarde inalte de print; LIMITLESS este emblema ideala pentru KTM Motorcycles pentru a sarbatori sapte decade de spirit READY TO RACE si excelenta in design.

Revista exploreaza radacinile si istoria brandului austriac provenit dintr-un umil atelier de la marginea orasului Mattighofen (una dintre cele trei litere in acronimul ‘KTM’), povestind despre provocari si succese, pana la momentul de azi cand KTM este cel mai mare producator de motociclete din Europa si unul dintre cei mai importanti constructori de vehicule pe doua roti din lume.

O piesa centrala in evolutia brandului este mantra READY TO RACE si, printre altele, LIMITLESS subliniaza importanta departamentului de curse, concentrandu-se asupra oamenilor si a tehnologiei avansate din cadrul acestuia, adus la statutul de multi-prezenta continentala in aproape toate disciplinele de racing cu motociclete si obtinand peste 340 titluri mondiale in campionatele FIM.

Paginile revistei includ povestile de succes ale starurilor actuale si din trecut la Raliul Dakar, precum si ale unor personalitati emblematice precum Heinz Kinigadner, dar si detalii despre legaturile stranse cu giganti ca Red Bull. Brad Binder, Manuel Lettenbichler si Chase Sexton sunt cativa din eroii de curse despre care pasionatii sportului pot citi.

Articolele examineaza filozofiile si influenta personajelor cu rol in management precum Philipp Habsburg (Membru al Comitetului Executiv si fost sef R&D), Pit Beirer (Director KTM Motorsports), Harry Norton (Manager de Echipa MXGP), Manfred Edlinger (Sef Dezvoltare Motocross), Wolfgang Felber (domeniul tehnic), Sebastian Risse (Coordonator Tehnic MotoGP), Hubert Trunkenpolz (Membru Comitetul Executiv), Laura Kraihamer (MD, KTM Sportcar GmbH) si altii. Sunt doar cateva din numele care au contribuit la formarea autoritatii KTM si contribuit la succesul tehnologic si al produselor companiei, plasand-o in topul liderilor pe piata si din punct de vedere al inovatiei.

LIMITLESS examineaza cateva din punctele-cheie din istoria brandului, cum ar fi introducerea gamei de succes KTM SX-F, modelul KTM 990 RC R, 30 de ani de motociclete naked KTM DUKE, modelele e-mini KTM si dezvoltarea puterii electrice, ingineria robusta si progresul modelelor KTM ADVENTURE. Nu lipsesc din revista modelele enduro KTM EXC si masina sport KTM X-BOW.