Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Gama Kawasaki Hybrid a fost numita Inovatia Anului 2024 de MCN

Gama Kawasaki Hybrid a fost numita Inovatia Anului 2024 de MCN

2 minute
Gama Kawasaki Hybrid a fost numita Inovatia Anului 2024 de MCN

Una dintre publicatiile de top pe segmentul de vehicule cu doua roti, Motorcycle News, a numit seria Kawasaki Hybrid „Inovatia Anului” in cadrul premiilor anuale MCN Awards.

Dezvaluite anul trecut la EICMA, modelele Kawasaki Z 7 Hybrid si Ninja 7 Hybrid, primele cele mai puternice motociclete tip hibrid, au captivat atentia riderilor de pretutindeni. Echipate cu un motor 451cc parallel twin, pe racire cu apa in 4 timpi, plus un motor electric de „tractiune” capabil de maximum 9kw, noile motociclete Kawasaki ofera o experienta de pilotare inedita, asigurand acceleratia unui model supersport clasa 1000cc cu economie de combustibil asemanatoare clasei 250cc si cu optiunea unica de pilotare complet electrica, complet pe combustie interna sau o combinatie a celor doua.

Motorcycle News, cea mai renumita publicatie despre motociclete din UK, a numit gama Hybrid castigatoarea categoriei „Inovatia Anului” in cadrul prestigioaselor premii MCN.

In acelasi timp, superstarul DJ Carl Cox s-a plimbat in saua lui Z 7 Hybrid prin preajma casei sale din UK. Renumitul pionier de muzica dance se afla actualmente in turneu cu noul sau Show Hybrid, care imbina un set traditional DJ cu muzica electronica live, asa ca a fost oportunitatea perfecta pentru a incerca o motocicleta-hibrid si a combina cele doua pasiuni ale sale. Participantii la show-ul londonez al lui Carl la Camden Roundhouse au putut admira de aproape, pe 8 septembrie, modelul Z 7 Hybrid.

Ross Burridge, Director Departament Marketing & Racing:

„Suntem onorati sa castigam la categoria Inovatia Anului. MCN Awards este una dintre cele mai importante distinctii pentru doua roti in UK, si suntem incantati sa fim in topul acestei categorii cu gama hibrida”.
„Intr-o perioada cand optiunile alternative de combustibil sunt incredibil de importante, gama Hybrid reprezinta un pas esential spre o lume mai curata, mai verde, iar feedback-ul din partea riderilor si jurnalistilor a fost fantastic”.