Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  KTM 300 EXC HARDENDURO 2025

KTM 300 EXC HARDENDURO 2025

2 minute
KTM 300 EXC HARDENDURO 2025

KTM 300 EXC HARDENDURO 2025 se inspira din lumea racing-ului si reprezinta dovada performantei, avand in palmares victorii in mai dure competitii de enduro la nivel international.
De la lansarea sa in 2024, KTM 300 EXC HARDENDURO a devenit modelul principal din gama KTM Enduro, atingand pozitia de top in lineup-ul 2025 si fiind disponibil pentru achizitie direct de la dealeri.

Dupa ce a obtinut deja victorii in primele doua runde ale Campionatului Mondial FIM Hard Enduro 2024 si trei victorii consecutive la Red Bull Erzbergrodeo cu Manuel Lettenbichler la ghidon, KTM 300 EXC si-a castigat reputatia de concurent formidabil. Prin feedback-ul oferit de Lettenbichler si de alti profesionisti, KTM 300 EXC HARDENDURO 2025 a fost proiectat pentru a furniza pachetul final READY TO RACE Enduro.

 

 

Noua caracteristica tehnica remarcabila a furcii cu arc cu cartus inchis WP XACT de 48 mm de pe KTM 300 EXC HARDENDURO 2025 consta in reglarea inovatoare a preincarcarii supapei de baza, care reflecta designul componentelor  high-end aftermarket pro. Reglarea preincarcarii arcului pe supapa de baza are un impact semnificativ si ofera o gama mai larga de ajustari.

 

300 EXC HARDENDURO este un aliat de incredere din lineup-ul KTM Motorcycles, un partener destinat celor mai pasionati si ambitiosi practicanti ai disciplinei enduro/hardenduro.

Reglajele de preincarcare ale supapei de baza permit ajustari fara intreruperi, din mers, manual, cu o distanta totala de deplasare de 4 mm – o modificare minora care produce efecte substantiale.

 

 

Pentru rider, acest lucru se traduce prin modificari rapide si fara efort de configurare a furcii: cresterea preincarcarii pentru o stabilitate imbunatatita pe pistele de enduro rapide sau scaderea acesteia pentru un confort sporit pe portiunile tehnice. Aceasta ajustare afecteaza aproape intreaga cursa a furcii, iar acum se traduce prin suspensie complet reglabila, atat fata, cat si spate.

In plus, s-au facut imbunatatiri ale setarilor de amortizoare pe spate, planarul cu lant si rularea rezervorului de combustibil.

Asa cum sugereaza placuta de identificare, HARDENDURO este construit pentru a aborda cele mai dificile terenuri, oferind o selectie de optiuni extra fata de varianta KTM 300 EXC standard.