Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  O noapte la muzeu cu Mani Lettenbichler 

O noapte la muzeu cu Mani Lettenbichler 

1 minut
O noapte la muzeu cu Mani Lettenbichler 

Inspirat de filmul Night at the Museum, superstarul hard enduro al Red Bull KTM Factory Racing sfideaza obisnuitul si ofera un spectacol pe doua roti in faimosul KTM Motohall.

Cand luminile se aprind, Mani si motocicleta de curse KTM 300 EXC, alaturi de care a scris istorie, revin la viata si dau startul unei misiuni deosebite pentru a fenta securitatea in timp ce strabat holurile KTM Motohall si, totodata, decadele trecute cand au fost introduse diverse motociclete KTM emblematice. Pe masura ce timpul se scurge, riderul se strecoara printre exponate si descopera echipamente KTM exclusive.

La adapostul noptii, Mani descopera motociclete legendare si spiritele eroilor de curse, transformand KTM Motohall in propriul sau loc de joaca. Fara timp de pierdut, isi alege o garderoba fresh – pentru ca atunci cand te cheama Mani Lettenbichler, chiar si manechinele muzeului ar putea avea nevoie sa ridice miza!

Aflat in centrul orasului Mattighofen, KTM Motohall nu este doar un muzeu; reprezinta o calatorie care ii poarta pe vizitatori prin istorii trecute si viitoare minuni ale ingineriei brandului austriac.