Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Scuterul Aprilia SR GT REPLICA 2024 primeste multiple upgrade-uri

Scuterul Aprilia SR GT REPLICA 2024 primeste multiple upgrade-uri

3 minute
Scuterul Aprilia SR GT REPLICA 2024 primeste multiple upgrade-uri

Scuterul SR GT preia schema de culoare a motocicletelor 2024 RS-GP cu care concureaza Aleix Espargaró si Maverick Viñales in MotoGP. Look indraznet, cauciucuri sporty si finisaje care amintesc de vehiculele MotoGP din departamentul de racing Noale. Dotari care fac diferenta atunci cand vine vorba de fiecare Aprilia cu spirit de curse. Agil si distractiv de pilotat, SR GT Replica este un scuter modern alimentat de motoare racite cu lichid, 125 si 200 cc i-Get 4 valve.

Aprilia SR GT, scuterul „urban adventure” de la brandul italian vine in versiune speciala si super-sporty, fiind acum disponibil in noua varianta 2024, cu o estetica adoptata direct de la Aprilia RS-GP, motocicleta pilotata de Aleix Espargaró si Maverick Viñales in actualul Campionat Mondial MotoGP.

Liniile sportive ale lui Aprilia SR GT contureaza un look mai dur, curajos pentru a transforma naveta prin oras si calatoriile mai lungi intr-o experienta palpitanta. Riderii acestui scuter Aprilia vor iesi in evidenta la fiecare iesire, multumita spiritului de racing pe care il respira fiecare vehicul al brandului.

Schema pe negru-mat a lui Aprilia SR GT Replica este completata de aceeasi grafica pe rosu si violet care caracterizeaza caroseriile elegante ale modelului Aprilia RS-GP preferat de echipa de fabrica Aprilia Racing – unul dintre cele mai avansate din punct de vedere tehnologic prototipuri de pe tabela de start a MotoGP, precum si de logo-ul Aprilia dispus pe diagonala pe tunelul central si lateral. Manerul pentru pasager are, de asemenea, finisaj negru-mat.

Exact ca la motocicletele MotoGP dezvoltate de departamentul Noale, jantele sunt vopsite pe negru, iar detaliul pe rosu iese in evidenta pe canalul rotii din fata. Conform spiritului de curse, pachetul de echipamente include anvelope cu un design al profilului sportiv, conceput pentru strada, in loc de anvelope le mai robuste “all terrain” care caracterizeaza celelalte versiuni, Aprilia SR GT si SR GT Sport.

Logo-urile sponsorilor echipei Aprilia Racing fac ca scuterul 2024 Aprilia SR GT Replica sa semene chiar si mai mult cu vehiculele RS-GP care concureaza pe circuitele din intreaga lume, venind standard cu numerele de curse ale celor doi rideri MotoGP din echipa de fabrica Aprilia Racing, Aleix Espargaró si Maverick Viñales. Inca un detaliu care aduce scuterul SR GT Replica mai aproape de lumea MotoGP.

Noul model 2024 Aprilia SR GT Replica va fi disponibil in reteaua de dealeri Aprilia din luna septembrie cu optiunile de motoare 125 si 200 cc.

Alaturi de Aprilia SR GT, redescoperi bucuria pilotarii zilnice prin oras, dar si placerea de a parcurge distante mai mari sau drumuri mai putin circulate, datorita caracteristicilor care fac din acest scuter partenerul ideal pentru orice situatie.

Pe noua Aprilia SR GT, pozitia de pilotare activa si ghidonul naked lat in stil moto ofera un control mai bun, in timp ce suspensia de cursa lunga si garda mai inalta permit depasirea mai usoara a obstacolelor care pot aparea la pilotarea prin oras. Nu in ultimul rand, anvelopele cu sectiune larga permit riderilor sa se aventureze pe orice suprafata de drum, de la asfaltul orasului pana la drumuri cu pietris si suprafete nepavate. Aprilia SR GT se situeaza in varful clasei in termeni de putere si eficienta a motorului, multumita motoarelor ultramoderne, Euro 5, pe injectie electronica, 4 valve, racite cu lichid din familia i-Get.

Pe langa motorul 125 i-Get, 14.7 cp la 8750 rpm si un cuplu care atinge 12 Nm la 6500 rpm, noul motor 174cc cu un cilindru isi face debutul pe Aprilia SR GT 200, oferind 17.4 cp la 8500 rpm si cuplu 16.5 Nm la 7000 rpm. Numerele care ridica stacheta si asigura elasticitate, acceleratie rapida si o pilotare lina in orice conditii reduc, in mod semnificativ, consumul de combustibil.