Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  CFMOTO a lansat lineup-ul UFORCE 2025

CFMOTO a lansat lineup-ul UFORCE 2025

3 minute
CFMOTO a lansat lineup-ul UFORCE 2025

CFMOTO ii surprinde din nou pe pasionatii de off road cu noile sale vehicule 4×4 de teren. Pentru sezonul 2025, lineup-ul de side-by-side-uri de tip utilitar UFORCE este actualizat cu aditii complet noi. In primul rand, debuteaza U10 PRO, un model de capacitate mare care  redefineste modul cum ar trebui sa arate un SxS de top. Prin introducerea lui U10 PRO / U10 PRO HIGNLAND, se deschide inca un capitol din istoria familia UFORCE.

SxS-ul U10 PRO impresioneaza prin performanta oferita, atat cand este vorba despre sarcini de lucru, cat si pentru aplicatii de agrement. U10 PRO este alimentat de un nou motor natural aspirat CFMOTO 998cc 3 cilindri capabil sa produca 90 CP si cu cuplu de varf de 94.5 Nm. Motorul vine cuplat la o cutie CVT moderna. Pachetul include control la coborarea in panta, moduri de putere si sistemul exclusiv Variable-Valve-Timing (VVT) pentru a creste cuplul la turatii mici si pentru a asigura continuitatea performantei motorului.

La nivelul cabinei, U10 PRO se remarca prin caracteristicile premium in clasa pentru interior, inclusiv controalele de conducere electrice, dashboardul 8-inch MMI, ghidon si scaun pentru pilot ajustabile. Luminile sunt complet LED, plus sistem RIDEVISION. Scheme de culoare disponibile: Bordeaux Red (rosu), Forest Green (verde; doar pentru U10 PRO), TrueTimber Camo (camuflaj).

UFORCE 600 este un side-by-side CFMOTO popular in randul fermierilor si nu numai, un model deja consacrat pe piata si care dispune de caracteristici standard precum EPS-ul progresiv. Pentru sezonul 2025, acest SxS 580cc aduce mai multa putere, agilitate, este mai versatil si mai pregatit pentru sarcini de munca in comparatie cu modelul predecesor. Un partener pentru off road loial, care va permite sa parcurgeti terenuri dificile cu incredere. Beneficiaza de bena cargo asistata pe gaz. De asemenea, modelul poate fi personalizat usor cu o gama diversificata de accesorii CFMOTO. Optiuni de culoare: Nebula Black, TrueTimber Camo, Tactical Green, Velocity Grey.

UFORCE 800XL reprezinta o alegere superioara mid-size cu un motor 800cc puternic cu operare lina. Latimea potrivita si manevrabilitatea agila permit navigarea portiunilor inguste cu usurinta, iar suspensia cu brat dublu tip A noua imbunatateste confortul la pilotare. Aceasta caracteristica premium asigura o experienta de riding lina, transformand fiecare iesire intr-o aventura de neuitat. Cu o garda la sol 300mm impunatoare si anvelope 27 inch, riderul lui UFORCE 800 XL va domina traseul cu incredere. Aduce standard lumini LED complete, bena spate spatioasa care suporta o capacitate de incarcare de pana la 300 kg, acoperis si o paleta vasta de accesorii pentru munca sau recreatie.
Culori: Twilight Blue, Nebula Black, TrueTimber Camo.

UFORCE 1000 nu are nevoie de nicio introducere – castigatorul in gama utilitara a producatorului chinez se caracterizeaza prin ergonomie neutra, design incredibil, putere potenta si performanta de manevrabilitate excelenta. Tehnologia 2WD/4WD selectabila si tehnologii aditionale integrate imbunatatesc performanta premium de utilitate. UFORCE 1000 garanteaza indeplinirea celor mai solicitante sarcini pe teren dificil fara compromisuri de la confort si siguranta.
Variante de culoare: Nebula Black, Desert Tan, Twilight Blue, TrueTimber Camo.

UFORCE 1000 XL este cel mai dur UTV din familia CFMOTO si ofera 6 locuri, bazandu-se pe plaforma puternica UFORCE 1000. Permite transportul echipajului de munca, al uneltelor si al echipamentelor cu mai multa eficienta. Culori disponibile: Nebula Black, Desert Tan, Twilight Blue, TrueTimber Camo.