Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  Victorie in etapa a 4-a pentru Sanders la Raliul Marocului

Victorie in etapa a 4-a pentru Sanders la Raliul Marocului

2 minute
Victorie in etapa a 4-a pentru Sanders la Raliul Marocului

Daniel Sanders de la Red Bull KTM Factory Racing a securizat a treia sa pozitie consecutiva pe podium din etapele la 2024 Rallye du Maroc cu o victorie in ziua a patra. Australianul a deschis intreaga runda speciala cronometrata de 315 kilometri si in ultima zi de curse in Maroc (azi) are un avantaj de 21 de minute in fata celorlalti concurenti. Luciano Benavides a securizat cel mai bun rezultat al sau de pana acum, plasandu-se pe locul al treilea pe podium. Riderul din Argentina se afla acum pe pozitia a treia in clasamentul general.

Dupa emiterea de penalty-uri dupa etapa a treia de miercuri, avansul general al lui Sanders in raliu a crescut la peste 11 minute. Datorita victoriei sale de etapa de miercuri, australianul a pornit primul in speciala de joi, dornic sa-si mentina acest avantaj. Rezultatele riderilor echipei de fabrică demonstreaza nu doar aptitudinile acestora, ci subliniaza si performanta de care sunt capabile modelele KTM Motorcycles concurente. KTM 450 RALLY este un concurent redutabil in orice competitie de rally-raid!

In ciuda provocarilor din partea rivalei Tosha Schareina pe tot parcursul etapei, Sanders si-a pastrat calmul sub presiune nu numai pentru a deschide intreaga etapa, ci si pentru a depasi in cele din urma pontajul cu cinci minute si 31 de secunde, odata ce a fost acordat timpul bonus pentru racing. Extinzandu-si avantajul general, „Chucky” intra in etapa a cincea de astazi cu un avantaj de 21 de minute si 44 de secunde.