Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ZEEHO AE8 S+ transforma pilotarea zilnica intr-o incantare

ZEEHO AE8 S+ transforma pilotarea zilnica intr-o incantare

4 minute
ZEEHO AE8 S+ transforma pilotarea zilnica intr-o incantare

Scuterul electric ZEEHO AE8 S+ este un model de inalta performanta cu stil urban. Poate fi condus cu permis A1 (la fel ca scuterele clasice pe benzina 125cc), dar ofera performanta echivalenta cu a unui motor 250cc pe combustie: acceleratie de la 0 la 50 km/ora in numai 2,6 secunde. Sunt disponibile doua optiuni de culoare pentru cadru: Starship Silver, Eclipse Silver.

Caracteristici-cheie escuter ZEEHO AE8 S+

autonomie maxima 100 km
acceleratie 0-50 km/ora in 2.6 secunde
viteza maxima 100 km/ora
putere de varf 12.5kW
timp de incarcare (750W) 5 ore (0-80%).

Tehnologie avansata 

Faruri LED automatice – farul frontal LED se activeaza si se opreste automat in functie de lumina ambientala.
Grupul de lumini de semnalizare are forma tridimensionala. Tehnologia de ghidare a luminii cu pereti grosi aduce un efect de semnal asemanator cu al masinilor, facandu-l mai sigur in trafic.
Stopuri integrate – Lampa spate integrata se aprinde sincron la franare.

Baterie de inalta performanta cu extra autonomie – cu un design modern al pachetului dual portabil 69V27Ah, scuterul electric AE8 S+ ofera flexibilitate fara paralel. Asigura autonomie 100 km (WMTC), fiind pregatit pentru deplasarea zilnica. Este construit sa fie durabil in conditii riguroase si a fost supus testelor de acupunctura pe modul si se mandreste cu un rating de impermeabilitate IP67, asigurand fiabilitatea in orice mediu.

Sofware Smart ride-assist: AE8 S+ vine echipat cu o serie de featuri inteligente pentru a imbunatati siguranta si confortul la pilotare. Dispune de Cruise Control pentru a asigura o plimbare lina, in timp ce alerta la viteze mai mari va mentine in limite sigure.

Prin intermediul alertei de voltaj redus, riderul este notificat in cazul unei potentiale probleme a bateriei. Alerta la supraincalzire previne daunele datorate caldurii excesive. Scuterul permite notificari de text in caz de urgente, asigurandu-va ca sunteti mereu informat si pregatit pentru orice situatie. Aceste alerte avansate si notificari prioritizeaza siguranta, astfel incat riderii lui AE8 S+ se pot bucura de fiecare iesire beneficiind de incredere la pilotare.

Tehnologie Z Energy (BMS) – Algoritmul de Management al Bateriei revolutioneaza eficienta de energie si fiabilitatea. Cu ambele baterii lucrand si incarcandu-se simultan, nu este necesara schimbarea acestora, dublandu-se efectiv disponibilitatea energiei.
Prin intermediul datelor analitice on-air pentru baterie, se realizeaza monitorizarea continua a bateriei si se analizeaza sanatatea bateriei, prevenindu-se orice potentiale probleme si optimizand performanta. Ciclurile fin tunate de incarcare si descarcare au rolul de a extinde viata bateriei in timp ce se maximizeaza output-ul de energie.

Caracteristici la pilotare

Motor Mid Z-Core 

Cu putere de varf de 12.5kW si cuplu la roata de 218 Nm, acest scuter ZEEHO creste eficienta impresionanta a motorului electric la 92%. Depasind standardele unui scuter 150cc pe benzina, accelereaza de la 0 la 50 km/ora in doar 2.6 secunde, astfel incat rivalizeaza fara probleme cu un scuter 250cc pe benzina.

Silentios si agil, sistemul sau de contragreutate imbunatateste coordonarea, oferind performante explozive in timp ce maximizeaza eficienta. Aceasta amalgamare de putere si precizie asigura o calatorie plina de entuziasm, stabilind noi repere in performanta vehiculelor electrice.

Etrier Brembo + sistem ABS Bosch doua canale 

AE8 S+ prioritizeaza siguranta si fiabilitatea, oferind franare exceptionala, oprind de la 60 la 0 km/ora in doar 25 metri. Manerul sau personalizabil intampina diverse preferinte.
Cu etriere Brembo cu doua pistoane in fata si un singur piston in spate, asigura o putere de oprire constanta. Indiferent daca este in mediul urban sau pe autostrada, sistemul de franare al acestui vehicul asigura o oprire lina si controlata, sporind increderea si siguranta riderului.

Amortizor spate reglabil
AE8 S+ ofera o stabilitate superioara cu un amortizor reglabil pe 5 niveluri si o amortizare personalizata la rebound. Riderii pot adapta suspensia pentru confort si manevrabilitate, asigurand stabilitate optima pe orice teren.

Cadru din aliaj de otel si brat basculant din aluminiu

Fabricat din aliaj de otel CMT de inalta rezistenta, AE8 S+ este supus unor teste riguroase, inclusiv peste 50 de teste de stres si un test de anduranta obositor de 50.000 km, asigurand rezistenta. Constructia sa robusta se adapteaza conditiilor dificile, garantand durabilitate. In plus, bratul oscilant din aluminiu, realizat prin prelucrare CNC, imbunatateste manevrarea prin designul sau usor. Acest brat oscilant pe spate sporeste agilitatea si atractia estetica, demonstrand angajamentul fata de performanta si maiestrie.

Dashboard 5″ TFT. Moduri de pilotare: Eco, Street, Sport.