Acasă > Stiri > Stiri ATVROM  >  ZILELE FANTIC: un eveniment dedicat tuturor entuziastilor de motociclete si biciclete

ZILELE FANTIC: un eveniment dedicat tuturor entuziastilor de motociclete si biciclete

3 minute
ZILELE FANTIC: un eveniment dedicat tuturor entuziastilor de motociclete si biciclete

Prima petrecere special creata pentru familia Fantic!

Cei care doresc sa experimenteze doua zile pline de adrenalina sau pur si simplu sa se relaxeze impreuna cu alti pasionati de doua roti se pot alatura Zilelor Fantic intre 21 – 22 septembrie! Un weekend plin de experiente exclusive si spectaculoase, inclusiv test ride-uri cu motociclete Fantic si modele din gama e-bike a brandului italian. Evenimentul reprezinta o adunare masiva de detinatori de vehicule Fantic si va aduce expozitii freestyle, intalnirea cu riderii echipei de fabrica Fantic si, important, numeroase activitati de recreatie pentru fiecare.

Program eveniment – sambata, 21/9

09.00 am – se deschid portile
10.00 am – start Test Ride: Caballero, MX, Enduro, E-Bikes, Enduro Trail
11.00 am – mancare si bauturi
02.30 pm – Caballero The Long Way – Turul Trecatorii prin Apenini si aperitiv la Chalet della Raticosa
07.00 pm – sfarstul Test Ride-ului
07.30 pm – show Freestyle
08.00 pm – DJ Set si Party

Program duminică, 22/09

09.00 am – se deschid portile
10.00 am – start Test Ride: Caballero, MX, Enduro, E-Bikes, Enduro Trail
11.00 am – mancare si bauturi
02.30 pm – Caballero The Long Way – Turul Trecatorii prin Apenini si aperitiv la Chalet della Raticosa
06.00 pm – sfarstul Test Ride-ului

TEST RIDE

ZONA OFF-ROAD

Va asteapta trasee de campion mondial, experti pe teren si intreaga gama Enduro si Motocross 2025.
Accesul la test ride off-road este restrictionat pentru cei sub 18 ani, cu posibilitatea inregistrarii direct pe site la categoria dedicata. Test ride-urile sunt disponibile pana cand toate locurile si motocicletele sunt rezervate. Fiecare sesiune va dura 15 minute, pentru un maximum de 3 test ride-uri per persoana.

MOTOCROSS

Pentru a participa la un test ride MOTOCROSS, este obligatorie prezentarea unui card de membru FMI sau mai inalt valid. Inscrierea se poate realiza si online, pe site-ul producatorului.

ENDURO

Pentru a testa modelele gamei ENDURO RACING, este obligatoriu sa utilizati echipamente tehnice personale (cizme, protectii, casca si manusi).

In timpul test ride-ului, este strict interzis sa va antrenati in situatii periculoase sau comportament inadecvat. In caz contrar, personalul va trece la excluderea imediata din cadrul evenimentului.

ZONA CABALLERO

Motocicleta emblematica din anii 1970 reinvie prin legenda de azi, sub forma versatilului Caballero 500 si a noului 700, mai scrambler decat orice alta motocicleta off road. Ambele vor fi disponibile pentru test ride la Zilele Fantic pentru a explora dealurile care imprejmuiesc Salviniland. Pentru inscriere este necesar un permis A sau A2 valabil si echipamente moto de protectie – casca, jacheta si manusile sunt obligatorii.
Pe durata test ride-ului, participantii sunt rugati sa adere la regulile de trafic locale.

ZONA E-BIKE

Participantii vor putea descoperi seria de biciclete montane electrice E-MTB, cu trasee dedicate pentru a putea testa calitatea si performanta modelelor Fantic. Echipamentul este obligatoriu.

ZONA ENDURO TRAIL

Cei peste 16 ani interesati sa „incerce” modelele de capacitate mica enduro trail de la Fantic beneficiaza de un spatiu dedicat. Aici pot testa modelele 250 si 125 cc. Echipamentul este obligatoriu!

EXPOZITIE

Cele mai frumoase motociclete si modelele exclusive ale echipelor oficiale de curse – Fantic Factory Racing Enduro si MX – vor putea fi admirate in cadrul evenimentului. De asemenea, nu vor lipsi modelele 2025 de motociclete si e-bikes, modelele Caballero si standurile cu echipamente Racing, alaturi de o expozitie cu modele istorice si in editie speciala.